First Edition of Roepaen Reggae Festival – August 24, 2013

Dutch press release

Op 24 augustus is het oosten des lands the place to be! Roepaen Reggae Festival 2013 zal dan voor het eerst haar poorten openen. Bekende en (nog) onbekende namen sieren de drie bijzondere podia. Op het hoofdpodium (‘Mainsquare’) staan onder andere Ziggi Recado, Postmen, Leeways, Jahcoustix en Black Star Sound met Brainpower, Leah Rosier en Smiley. Bij het podium in het bos (‘Forest’) kun je genieten van de Nijmeegse organisatie Give it Dub en in de tuin (‘Yard’) vind je nog een extra podium met verrassende artiesten.

Reggaeliefhebbers worden op hun wenken bediend met dit heerlijke nieuwe outdoor reggae festival op de sprookjesachtige locatie van Landgoed Roepaen. Op ongeveer 5 hectare buitenterrein presenteren wij een ééndaags reggae festival met vernieuwende en gevestigde artiesten. In de tuin en het bos rond het klooster vind je daarbij vele chillplekjes, hangmatjes en hoort de klanken van het Covenant Soundsystem. Met ook een marktpleintje, lekker eten en super lieve bezoekers wordt dit een festival dat je niet wilt missen.

Intiem feestje

Je zou het misschien niet denken, maar het feestje wordt knus. Met maximaal 3.000 bezoekers verdeeld over het terrein kom je dicht bij een podium en is er bijna altijd wel een hangmatje of zitje voor je vrij. Dit geeft dit gezellig festival het relaxte sfeertje wat je kan en mag verwachten bij Reggae. Bezoek onze website om de line up te bekijken of om jouw kampeerplekje vast te leggen. We zien je daar! Meer informatie


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*