Reggaebomb’s 10 year anniversary

A Reggaebomb viert tienjarig jubileum in Tivoli A Reggaebomb, Tivoli´s eerbetoon aan de authentieke rootsreggae, ska, rocksteady en vroege dancehall, bestaat al tien jaar! Dit jubileum van hét reggaefeest van Utrecht wordt op vrijdag 18 mei uitgebreid gevierd in Tivoli Oudegracht.

Bij tien jaar Reggaebomb kan je eigenlijk niet om reggaelegende Bob Marley heen, daarom hebben we speciaal voor deze 10 year anniversary bash een van de succesvolste Marley-telgen uitgenodigd: Stephen Marley. Hij was lid van Ziggy Marley & The Melody Makers, produceerde de hits van broer Damian en heeft vijf Grammy’s op zijn roodgeelgroene schoorsteenmantel staan. Van alle Marleys is Stephen waarschijnlijk ook de beste live-performer, zoals hij zomer 2011 nog bewees in een rokende Grolsch-tent op Lowlands.

Na afloop van dit optreden gaat de 10 year anniversary bash op volle toeren verder met een optreden van de legendarische U-Brown. Deze Jamaicaanse dj is sinds de jaren zeventig van grote invloed geweest in de reggaewereld, met zijn rauwe en energieke bewerkingen van klassiekers en eigen producties. Natuurlijk zijn resident-dj’s en keurmeesters Don Arco, Ivoryman, Sideburn Sound,
Souljah en Skank Around Sound ook van de partij om het tienjarig bestaan muzikaal te omlijsten. A Reggaebomb staat al 10 jaar bekend om zijn uplifting en relaxte sfeer en is van plan nog jaren door te gaan!

A Reggaebomb: 10 Year Anniversary Bash
Vrijdag 18 mei in Tivoli Oudegracht Stephen Marley met special guests Jo Mersa & Jasmin Karma
Deur open: 19:30u / Aanvang: 20:15u
Ticket: €25,-
Na afloop: Special guest Daddy U-Brown en resident dj’s Don Arco, Ivoryman, Sideburn Sound,
Souljah en Skank Around Sound
Ticket na 23:00u: €9,-
Meer informatie en kaartverkoop via www.tivoli.nl


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*