Jamrock Explosion: vrijdag 7 oktober – Nieuwe Oogst, Rotterdam

Rotterdam stand up! Na de uitverkochte carnaval editie, keert Jamrock op 7 oktober terug naar Rotterdam. Vanaf oktober is Nederland’s #1 Dancehall & Reggae feest nu elke 2 maanden te vinden in de Nieuwe Oogst (Maassilo), Rotterdam.

De kick off op 29 juli dit jaar was uitverkocht en de sfeer was top! Check zelf het filmpje online, het was een van de hypste Jamrock feesten van het jaar met de beste dj’s, surprise act’s en meer. En dat is precies wat je op 7 oktober wederom kan verwachten! Als speciale gast hebben we voor deze editie Champion Squad laten invliegen vanuit Miami, USA. Ze staan bekend als de ‘Remixmasters’, hebben producties en remixes gedaan voor oa Gappy Ranks, Wayne Marshall en zijn onderdeel van het Shadyville Caribbean dj collectief. Natuurlijk worden ze bijgestaan door de resident Jamrock dj’s, WaxFiend, Jah, Drivah, Maikal X, Kalibwoy & Suppakid.

Als je alvast in de stemming wil komen, kaarten wilt kopen of meer info over het feest wil, surf dan even naar www.jamrockxxl.com

Zorg dus dat je erbij bent! Zet het in je agenda, iPhone of BB! 7 Oktober gaat Jamrock Rotterdam op z’n kop zetten!

Check hier de foto’s van de laatste Jamrock Explosion editie

INFO
Locatie: Nieuwe Oogst, Zuidzijde 1, Rotterdam (oude Maassilo bij Maashaven metro station)
Prijs: €12,50 in vvk more @ the door
Tickets beschikbaar op www.jamrockxxl.com en ALLE FREE RECORD SHOPS!
Tijd: 23:00-05:00 || 18+ ID verplicht

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*