Sean Paul komt naar Amsterdam

Vrijdag 13 augustus zal dancehall artiest, Sean Paul voor een eenmalig optreden in Nederland zijn. Tijdens de heerlijk zomerse dagen geeft de reggae,- en popster een optreden en support act in The Sand in Amsterdam. De Jamaicaanse Sean Paulmag naast zijn benaming King of Dancehall tegenwoordig gerust popster genoemd worden. Want met zijn eerste wereldwijde grote hit Gimme the Light (2002), bracht hij het tot dan toe scéne gebonden dancehall naar het mainstream domein.

Een uniek optreden van megaster Sean Paul, die onlangs zijn nieuwe album Imperial Blaze heeft uitgebracht. De superster verkocht al meer dan 11 miljoen albums wereldwijd en is de meest succesvolle artiest die Jamaica ooit heeft voortgebracht. Het voorprogramma wordt verzorgd door niemand minder dan Punky Donch bekend van de singles Sensimilla enMi Kier Bo Awe. Sinds hun oprichting in 2008 hebben ze hun debuut album Gangsta Reggae uitgebracht met nummers zowel in het, Papiamentu en in het Engels.

De muzikale invulling wordt aan elkaar gedraaid door de beste deejays uit de scene die geen introductie meer nodig hebben namelijk: WaxfiendMBA, The Freshmen, Mitch, Selecta en nog vele anderen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*