CLOSED: Free Tickets: Blessed Reggae Festival, July 2, 2011 – Melkweg Amsterdam

De Top van de Jamaicaanse Reggae in Amsterdam op 2 juli 2011: Busy Signal, Tarrus Riley, Duane Stephenson en Dean Fraser, ondersteunt door Chuck D, Le Prince, Dj Mixit e.a

Op 2 juli 2011 zullen genoemde artieste optreden op het ‘ Blessed Reggae Festival’ in de Melkweg Amsterdam. Met deze lineup zet Jazz & Jamm Entertainment wederom een mooie editie neer van het Blessed Reggae Festival. Het is de tweede editie, vorig jaar werd het nog gehouden in The Powerzone en kwamen artiesten als Lutan Fyah, Beenie Man, Etana, Richie Spice, Culture en meer naar Amsterdam.

Een van de grote sterren van nu op Jamaica: Busy Signal, zal aanwezig zijn met zijn fantastische show, Busy Signal is enorm populair omdat hij met zijn stijl, reggae liefhebbers overal in beroering weet te brengen. Naast Busy Signal is er ruimte voor een nog grotere artiest, de nummer 1 artiest uit Jamaica van dit moment, Tarrus Riley. Hij zal samen met Duane Stephenson en Dean Fraser deze avond vele nummers ten gehore brengen en er ongetwijfeld een heerlijk avond van maken.

Het festival vind plaats in de Amsterdamse Melkweg die speciaal voor deze gelegenheid, muzikaal en artistiek in het teken zal staan van het‘ Blessed Reggae Festival’.

Blessed Reggae Festival 2011
Melkweg Amsterdam
Zaterdag 2 juli 2011

Voorverkoop: 29, 50 Euro bij de bekende vvk adressen.

Meer informatie lees je op Jazz and Jamm

Wil jij kans maken op een vrijkaartje voor dit festival? Mail dan naar info@worldareggae.com en vertel waarom jij hierbij wilt zijn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*