Buju Banton kan eindelijk weer het podium op (NL)

Goed nieuws voor Buju Banton. Hij kreeg afgelopen woensdag te horen dat hij op 16 januari 2011 toch mag optreden in Miami.

Op 23 november diende een advocaat van Buju Banton een verzoek in met de aanvraag voor een optreden maar dit verzoek werd gelijk afgewezen door een Amerikaanse rechter. De rechter besliste dat Buju, zolang hij op borgtocht vrij is, niet mag optreden i.v.m. zijn huisarrest. De advocaat van de reggae ster ging in hoger beroep en de definitieve beslissing is afgelopen woensdag naar buiten gekomen.

Vreugde in het kamp van Buju Banton want hij kreeg te horen dat hij toch kan optreden in Miami en zo zijn eerste optreden in meer dan een jaar kan gaan voorbereiden. Op 16 januari 2011 zal hij een optreden geven in de Bay Front Amphiteatre in Miami waar ook andere reggae artiesten zullen komen optreden.

David Oscar Markus, de hoofd advocaat van Banton zei blij te zijn met de beslissing. “Buju Banton kan zo eindelijk wat extra geld verdienen om de hoge kosten van het beveiligingsbedrijf te betalen.” De kosten van de 24-uurs beveiliging zijn maar liefst 20.000 Dollar per maand.

Zodra er meer nieuws is over dit optreden lees je het natuurlijk gelijk op World a Reggae.com…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*