Busy Signal en Jamrock hoogtepunten op Metro54 Festival

Afgelopen weekend was er in Nederland veel te doen voor muziekliefhebbers. Er waren veel optredens door het hele land en WorldAReggae was aanwezig op het Amsterdamse Metro54 Festival voor de Jamaicaanse  reggae / dancehall ster Busy Signal die samen met zijn live band naar Amsterdam kwam voor een exclusief optreden in het Arena Park in Amsterdam.

Gelukkig had de organisatie het concert van Busy Signal laten plaatsvinden op het podium van de grote tent want het regende vrijwel de hele avond hard waardoor het moeilijk voor de bezoekers zou worden om lekker los te kunnen gaan op de vele tracks van Busy Signal.

Het concert stond volgens het tijdschema gepland om 21.30 tot 22.00 uur, dit was erg kort maar het zat gelukkig mee en Busy Signal heeft uiteindelijk toch nog ruim 45 minuten opgetreden..

De sfeer zat er goed in en de artiest uit Kingston, Jamaica gaf een zeer sterke show waardoor het publiek goed in de vibes kwam en lekker aan het genieten waren! Grote hits als Pon di Edge, One More Night, Night Shift, Hustling en vele andere tracks werden door het publiek luidkeels meegezongen en je kon aan Busy Signal zien dat hij hierdoor lekkerder in zijn vel kwam.

Busy Signal is aan het eind van zijn lange Europese tour en keert binnenkort weer terug naar Jamaica.

Bekijk de filmpjes die WorldAReggae gemaakt heeft hieronder.

Natuurlijk zijn er ook foto’s gemaakt van Busy Signal zijn optreden en die kan je hieronder bekijken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*