Een gelukkig nieuw jaar en het beste voor 2011.

Bij deze wenst de WorldaReggae family jou en je familie en vrienden het beste voor 2011. Dat het jaar veel moois met zich mee gaat brengen, je gezondheid goed blijft, je succesvol bent en er weer veel mooie momenten op je pad komen.

Natuurlijk staat vandaag, 1 januari 2011 helemaal in het teken van de official launch van WorldaReggae.com. Sander Nesta & Danny Creatah hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt om de site zo te maken en in te richten als waar het nu staat. We hopen dat je snel gewend bent op de nieuwe website en dat we je vaak welkom kunnen heten op WorldaReggae.com.

We gaan in het nieuwe jaar grote stappen maken en je kan dus veel moois van ons verwachten. Samen met ons team dat inmiddels al uit 6 personen bestaat gaan we de wereld van Reggae muziek nog beter op de kaart zetten en kan je weer genieten van vele concert registraties die terug te vinden zijn op de WorldaReggae YouTube pagina, het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en maak je natuurlijk weer maandelijks kans op vrijkaartjes voor de beste concerten / festivals in Europa. Naast dit allemaal zijn er een aantal nieuwe en mooie vernieuwingen op WorldaReggae.com.

Zo is er een Event pagina waarop we zoveel mogelijk concerten over de hele wereld willen plaatsen. Is er een artist pagina waarop we zoveel mogelijk artiesten willen plaatsen zodat jij van elke artiest informatie kan vinden op WorldaReggae.com. Voor de nieuwste videoclips kan je terecht op de videoclips pagina die je via het linkermenu kan vinden. In deze linker menu kan je ook de nieuwste nummers en riddims beluisteren. Er zullen ook nog meer interviews met nationale en internationale artiesten op WorldaReggae.com komen en zal je vanaf nu op de hoogte blijven van de nieuwste CD / DVD releases.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*