CLOSED: Free Tickets: Mambo Festival – VRIJDAG 1 JULI 2011

Vrijdag 1 juli zal de grote markt voor het 2de op eenvolgende rij gaan los barsten met het Mambo festival 2011! Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een nog groter en breder publiek en de line up zal daar niet om liegen!

Serani
We hebben live vanuit jamaica: SERANI!
Serani die momenteel met zijn groten hits zoals: No Games & Romance me girl en over de hele wereld in een klap bekend is geworden halen we exclusive voor een live optreden naar Almere!

Maikal X
Maikal X, velen van jullie zullen hem kennen van Postmen en hij zal deze avond met een volledige live formatie een gewedige show gaan geven met de grote hits die hij heeft als: Here she comes & The best in you!

Lloyd de Meza
Lloyd de Meza is weer helemaal terug op de oude weg als vroeger. Denk aan grote hits zoals: Mijn Diamant en Elke stap die je neemt. Hij zal met zijn nieuwe hit: Lie to me deze avond gaan inluiden en er een grote show van maken.

K-Liber
Over deze naam hoeven we weinig te vertellen, K-Liber een van de grootste artiesten die al geruime tijd in Nederland bij de besten hoor zullen ook deze avond een geweldige show gaan weggeven.

K-Liber bekend van de hits: Viben, Magnifico en Tijd voor de billen shake!

Als support act’s hebben we veder: Le Prince The Voice en Snooky

Wil jij 1×2 vrijkaartjes winnen voor dit festival? Mail dan naar info@worldareggae.com en vertel ons waarom jij hierbij wilt zijn. De actie loopt tot 25 juni 2011.

Deuren open: 18:00 – 24:00
Kaarten voorverkoop: € 25,-

Voorverkoop info:

FREE RECORD SHOP, DOOR HEEL NEDERLAND

www.easytickets.nl
www.mamboalmere.nl

Voor overige vragen betreft het evenement:
info@mamboalmere.nl

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*