Gyptian live tijdens Kings & Queens in Hardersplaze – 29 april 2011 (NL)

Niemand minder dan de nieuwste reggae sensatie Gyptian, straight from Jamaica, staat live on stage op het podium van HardersPlaza. Deze man heeft alles in zich om zich te kronen tot de kersverse reggae koning en Rastafari uit Jamaica, dat wordt een dikke queensnight, reken
maar!

Rapdiva Lil Kim komt 29 april helaas niet naar Harders Plaza, De gehele europese tour is verzet naar een ander datum, zo heeft het management van de rapdiva laten weten..Don’t worry, zij heeft aangegeven gauw de europese tour voor te zetten en HardersPlaza te bezoeken.

In Jamaica, maar ook ver daarbuiten, wordt mister Gyptian een van de vaandeldragers van de nieuwe reggaesound gezien. Inmiddels is hij groter als Sean paul en Shaggy. Niet voor niets heeft Gyptian twee zeer succesvolle platen op zijn naam staan en tourt hij bovendien de hele wereld over. Tijdens Kings & Queens op 29 april is het de beurt aan Harders Plaza. Reken maar dat hij alle bezoekers meetrekt in zijn reggea tunes vanuit Jamaica. Dit mag je absoluut niet missen.

En zoals bekend is er in Harders Plaza nog veel meer te beleven. Zo staan ook Gio, Darryl en Keizer live on stage in de main. The Boys van The Partysquad zullen de eclectic area komen Rocken…, De Goodfellas, Orlando en DJ Irwan staan ook in de line-up.

BNN-wacko Rotjoch is de host van de night.

Area 2, is het domein van Dyna, Chris Ellis, Randy van Velde,Shaun D en Master D , terwijl in de Dancehall area : MBA, Linked Up en Jah de tent onveilig maken.Het wordt tropisch warmer door de live optredens van La Rouge(SUR) en Immoralis (CUR)

Verder is natuurlijk het feestcafé geopend. En niet te vergeten,. in de tropical aea serveren de bartenders de lekkerste cocktails en fingerfood en zijn er diverse VIP Area’s aanwezig.

Waan je in de carribean en wees er bij.

Main Area:
Gyptian
Keizer
Gio
Darryl
The Partysquad
Goodfellas
Orlando
DJ Irwan

Eclectic Area:
Dyna
Chris Ellis
Randy van Velde
Dekker

Bubbling Area:
Shaun D
Master D

Dancehall / Caribbean Area
La Rouge
Immoralis
MBA
DJ Jah
DJ Link Up

Partycafe
Robbie
Rene Verkerk

Tropical Lounge:
Tapas, fingerfood, table service, bottle’s of champagne, table host, waterpipes.
Min.Leeftijd : 18 jaar
Voorverkoop via : www.1stpriority.nl / www.seetickets.nl / Free Recordshop
Meer informatie
www.1stpriority.nl
www.hardersplaza.nl


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*