Jamaica grote winnaar op World Travel Awards (NL)

Het eiland Jamaica is de grote winnaar geworden op de World Travel Awards dat dit jaar gehouden werd in Westmoreland, Jamaica op 22 Oktober waar 18 Awards werden uitgereikt in de categorie van Toerisme en Reizen.

Zo ontving Jamaica de Awards voor Caribbean Leading Destination, Caribbean leading Cruise destination Excursion, Caribbean leading Airport (Sangster International Airport, Montego Bay), Caribbean leading meeting and conference centre, leading hotels (Sandals Negril Beach Resort), leading resort (Sandals Whitehouse) en leading Spa Resort (Half Moon, Montego Bay).

Honderden mensen waren aanwezig bij de award show die in de caribbean en Zuid-Amerika bekend staat als de oscars voor Toerisme.

Minister van Toerisme, Edmund Bartlett zei trots te zijn met alle erkenningen. Ook was hij blij dat Jamaica het 17-jarige Awards show mocht organiseren in Jamaica. Het onderstreept de internationale erkenning dat het eiland Jamaica heeft als vakantie bestemming. We hopen dan ook dat Jamaica hierdoor een grote boost krijgt en nog meer toerisme welkom kan heten op dit wonderschone eiland.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*