Jamrock XXL ‘The Dancehall Heroes’ vs Dr Evil (NL)

Dancehall heroes to the rescue!! De eerste Jamrock XXL van 2011 komt eraan, en deze editie staat geheel in het teken van superheroes.

Superhero dancehall dj’s WaxFiend, Jah, Drivah gaan de Dancehall scene verdedigen tegen boosdoeners. Wannabe dancehall dj’s, meelopers en haters worden met de grond gelijk gemaakt!

Gewapend met de beste Dancehall & Reggae tunes en remixes en bijgestaan door hun MC’s Maikal X, ‘Grote Prijs van Nederland winner’ Kalibwoy & Suppakid zullen ze met hun sounds de crowd 6 uur lang gek maken!

Ze zullen de strijd aan gaan met Dr. Evil aka Leftside, die uit Jamaica is afgereisd voor dit duel. Gewapend met tunes als “In Deh”, “Stay Far From We” & “Suck Yuh Muma” zal hij controle proberen te nemen over je lichaam om je te laten springen en dansen!

In “The Trap Area” zullen Dj Prime van Da Goodfellas en Dj JayceeOh (New York, USA) met de beste HipHop en R&B hun bijdrage leveren aan de strijd.

Wil je bij dit duel aanwezig zijn?? Haal dan snel je kaartje in de voorverkoop! Kaarten zijn 17,50€ en verkrijgbaar op www.jamrock-online.com, bij alle Free Record Shops & Pico Records in Amsterdam ZO.

Jamrock XXL: The Dancehall Heroes
(featuring: DJ Waxfiend, DJ Jah, DJ Drivah, Suppa Kid, Maikal X, KaliBwoy & Dr. Evil aka Leftside + more!)
Date: February 26, 2011
Venue: North Sea Venue (Hemkade 48), Zaandam
Tickets: €17,50 (presale, more @ the door)
The Trap Area (hip hop and R&B): Jayceeoh (NYC) and DJ Prime (Da Goodfellas)
FREE buses from Zaandam CS to North Sea Venue & back!
Buses also available from Rotterdam & Den Haag (riddimup@hh-empire.com for more details)

WorldaReggae verloot 3×2 vrijkaartjes voor Jamrock XXL. Wil jij kans maken op vrijkaartjes stuur dan een mail voor 23 februari 2011 naar info@worldareggae.com en wie weet win jij 1×2 vrijkaartjes. Vermeld in de mail het concert waarvoor je meedoet en je voor + achternaam.


1 Comments on this post

  1. Wil je kans maken op vrijkaartjes voor Jamrock XXL? Mail dan snel naar info@worldareggae.com en vertel waarom jij hierbij wilt zijn. Zet je voor en achternaam ook in de mail en vermeld dat het om Jamrock XXL gaat.

    Sander Nesta / Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*