KALIBWOY "'KKK Mixtape" Release party in de Melkweg – 20 December 2012

Na maanden lang hard werken in de studio is het nu eindelijk zover. De release van KaliBwoy’s ijzersterke ‘KKK‘ (Kronic Kali Karlito), mixtape is een feit! Ter ere hiervan vindt er op donderdag

20 december 2012, in de Melkweg te Amsterdam de ‘KKK‘ cd release party plaats. Het Amsterdamse Dancehall-Reggae multitalent KaliBwoy, zal samen met de Xperience Band hits als ‘StayFrass’, ‘Sen on’ en ‘Surinam Souljah’ deze langverwachte mixtape live ten gehore brengen.

De Surinaamse Amsterdammer KaliBwoy heeft in een korte periode een stempel weten te drukken op de Nederlandse Dancehall-Reggae scene en daarbuiten. Met het behalen van de Grote Prijs 2010 en de goed ontvangen mixtape ‘Frasstration’, heeft dit uitzonderlijk talent al vele hits als ‘Gyall Wi Seh’, ‘Gaturo’, ‘No Order’ en ‘No Talk (Mi Nah Report)’ op zijn naam staan. In de Nederlandse Hip-Hop wereld weet Frassboss himself naam te maken. Na diverse tracks en featurings met o.a. Keizer, Hydroboyz , Zwart Licht, Gikkels en Rasskulz, is deze veelzijdige muzikant niet meer weg te denken uit de Hip-Hop scene. KaliBwoy lanceerde spraakmakende mixtapes als ‘Mission tek Ovah’, ‘Rooootation’, ‘Frasstration’ en ‘Frassboss’, vakkundig aan elkaar gemixed door o.a. DJ JAH & DJ MBA.

‘KKK‘ (Kronic Kali Karlito), zijn nieuwste Dancehall mixtape is volgens KaliBwoy anders dan de voorgaande mixtapes. Het zijn tracks met diepzinnige teksten en vernieuwende riddims, het is muziek om energie van te krijgen! KaliBwoy staat donderdag 20 december 2012 in de Melkweg te Amsterdam, samen met de Xperience Band in de startblokken om het podium te rocken! De Nederlandse artiesten zullen vanwege diverse featurings met KaliBwoy, deze venue om toveren naar een vurige, dampende Dancehall-Reggae en Hip-Hop avond.

Meer informatie:

KALIBWOY KKK CD RELEASE PARTY!!!

Live: Jayh Jawson, Keizer, Maikal X, Hydroboyz, Green Gang, Zwart Licht, Rasskulz, Royston Williams, Murdaturk, Matarr, Bokoesam, Nino, Salah Edin, Rass Motivated, Young Cashino, MCA El Divino, Le Prince, Gino Stacksz, Gikkels, Fyahnahki, Jowy Rosé, Mella Mell, Rocks THC, Awaras en King Yagri.

DJ’s: DJ JAH, DJ MBA en DJ Waxfiend

Show:

  • Aanvang: 19:00 uur
  • Vvk: € 10,00 excl. lidmaatschap
  • Deur: € 15,00 excl. lidmaatschap

Melkweg

Adres: Lijnbaansgracht 234 A / 1017 PH Amsterdam

De voorverkoop start op zaterdag 24 november 2012.

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.melkweg.nl en alle bekende voorverkoop adressen.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*