Kingston Sensation op 27 oktober in Club Mambo, Almere (NL)

“Lick it back from the top, to the very last drop”. 27 Oktober a.s. presenteert Afterbeat Entertainment in Club Mambo op de Grote Markt Almere, Kingston Sensation. Dit evenement biedt Reggae van de authentieke gronden door Reggae liefhebbers in een nieuw jasje gestoken.

Afterbeat Entertainment is een organisatie die na succes met een eigen magazine doorgegroeid is naar een allround managementbureau met een sterke positie op de markt. Naast de status als encyclopedie van de Jamaicaanse geschiedenis, kent men Afterbeat als een bedrijf dat weet wat zijn publiek wilt zien en horen.

Club Mambo in Almere heeft al heel wat artiesten op zijn podium gehad. Het is deze keer de taak aan Afterbeat om publiek te trekken en te verrassen met de traditionele Reggae en Dancehall muziek. “Club Mambo staat bekend om zijn Dancehall muziek maar men weet vaak niet dat Dancehall al bestond voordat de Reggae er was”, aldus Orson Vloedbeld (eigenaar van Afterbeat). “Door middel van topartiesten die deze avond zullen spelen wil ik de Caribische markt in Nederland weer op de kaart zetten en de mensen warm maken voor deze muziek”. Op het programma staan Joggo en Fullany als hoofdact.

Orson: “Jurgen “Joggo” Seedorf is een van de meest belovende Reggae artiesten op dit moment. Hij doet het zeer goed in alle media. Het grote Reggaeville dat artiesten recenseert omschrijft hem als “de nieuwe Reggae sensatie” en ook in Brazilië zijn mensen gek van hem”. “Fullanny kennen we allemaal wel. Dit is een Rotterdammer van Surinaamse afkomst, hij heeft al heel wat podia mogen vullen”. Nosjeman en Rashanto zijn twee Almeerders die op het evenement als voorprogramma komen toasten. Nosjeman bracht dit jaar zijn volume 3 mixtape uit en maakt hiermee een mooie start van zijn carrière in de muziek. Voor deze avond wil ik graag World A Reggae bedanken voor de steun bij de promotie en voor de suggesties.

“We gaan er een mooi en zeldzaam feest van maken, om na het succes nog meer feesten te organiseren die van deze kwaliteit zijn!”

http://www.youtube.com/watch?v=aOxvcxZSaAQ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*