Kom naar REGGAE FOR AFRICA Festival en steun Afrika (NL)

Kom vrijdag 16 september naar Huize Maas in Groningen voor het benefietfestival REGGAE FOR AFRICA. Hier treden diverse Nederlandse reggae artiesten op zoals The Roostersz, Smiley en Nosjesman. Een ticket is 12,50 euro, de opbrengt gaat naar giro 555. 

Reggae for Africa is een initiatief van Peter Postema uit Westerlee en Marco van den Berg uit Leek. Zij besloten iets te doen om de slachtoffers van de hongersnood in Afrika te helpen.

In de Hoorn van Afrika (Ethiopië en Somalië) worden zo’n 10 miljoen mensen bedreigd door een hongersnood. Er is sprake van de ergste droogte sinds 60 jaar. Honderdduizenden mensen zijn voor de honger op de vlucht en volledig afhankelijk van noodhulp.

Programma
De beste Nederlandse reggae artiesten treden live en belangeloos op: reggae en ska band The Roostersz en zangers Nosjesman en Smiley komen met band. Tussendoor zorgt het Soundsystem van Slimmah Sound met o.a. zangeres Leah Rosier voor rootsreggae en dubmuziek.Voor de liefhebber een programma met de absolute top uit reggae Nederland!

Opbrengst
De opbrengst van REGGAE FOR AFRICA gaat naar Giro 555 voor directe noodhulp en voor structurele oplossingen gaat er ook deel naar de Handicapped and Innocent Childrens Kenya (H.I.C.K) Foundation te Ter Apel. De H.I.C.K. Foundation steunt diverse projecten in Kenia en faciliteert diverse projecten met goederen als rolstoelen en ander orthopedisch materiaal.

Informatie
Datum: 16 september 2011
Locatie: Huize Maas Vismarkt Groningen
Entree: 12,50 euro, tijdens de voorverkoop bij Huize Maas 10 euro
Tijd: 20.30 tot 01.00 uur
De zaal is open vanaf 20.00 uur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*