Maikal X genomineerd voor State Awards (NL)

Reggae artiest Maikal X heeft deze zomer zijn debuut album “Genesis” uitgebracht en heeft met dit album internationaal veel waardering gekregen.

Op het album staan zijn bekendste nummers zoals Bear With MeThe Best in You en Here she Comes. Naast deze grote hits staan er ook een aantal nieuwe sterke nummers op. We Know Why samen met Peetah Morgan, Caught Up, Come Over, Today Becomes Tomorrow en The Warning zijn allen sterke tracks waardoor zijn naam in de reggae scene definitief gezet is.

De release van Genesis en een aantal live optredens, waaronder het optreden op het grootste Reggae festival van het jaar, het Amsterdam Reggae Festival 2010 hebben ervoor gezorgd dat hij is genomineerd voor een State Award in de categorie “101 Barz”. Big Up Maikal X.

Na de succesvolle editie van vorig jaar, zijn de State Awards weer terug! Tijdens het Buma Rotterdam Beats worden op een nog nader bekend te maken locatie in Rotterdam op 26 november de State Awards uitgereikt aan de artiesten die het afgelopen jaar zorgden voor onder meer de Beste Single, Beste Video en het Beste Album.

En net zoals vorig jaar, bepaal jij aan wie de awards worden uitgereikt. Tot 15 november kan jij je stem uitbrengen en maak je daarmee kans op mooie prijzen en toegangskaarten voor de State Awards 2010.
BNN en Buma Rotterdam Beats presenteren de State Awards. De State Awards worden dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Partners dit jaar zijn 101Barz, Buma, 22tracks, Precinct 5, FunX Hiphop en Nieuwe Revu.

Stem hier op Maikal X


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*