MONTY G & AVION BLACKMAN LIVE IN CONCERT!!!

Zaterdag 30 april 2011 zullen Monty G (Bahama’s) en Avion Blackman(Trinidad) optreden in Amsterdam. Het wordt een groot feest op deze koninginnedag!

Het zal de 1e keer zijn dat Monty optreedt in Nederland. Avion is hier wel vaker geweest met de band ‘christafari’.

Het wordt een dag vol dans en gezang en beide artiesten gaan er een groot feest van maken en het  concert is voor iedereen, voel je vrij, wees welkom en genieten maar…

HET WORDT EEN GEWELDIGE ERVARING, MIS HET NIET!!!

Over: MONTY G
Op de Dag van de Arbeid 2009, klom Monty G, gewapend met een arsenaal van luidsprekers op een massale semi-truck, voor een massa van 3 millioen West indiers op Eastern Parkway (Brooklyn, NY). Hij zong nummers van zijn nieuwe album “World Domination”.

Monty ’s doel is om de wereld over te nemen en het evangelie te verkondigen op hardcore hip-hop beats en de zoete klanken van het eiland.

Sindsdien heeft Monty G zich gevestigd als een van de meest fervente leiders in de Evangelische Reggae beweging. Hij is niet alleen een top-verkopende artiest, maar ook producer, pionier en hoofd van zijn eigen platenlabel, ‘Lion of Judah Sounds’. Hij bracht in samenwerking met ‘Lion of Zion Entertainment’, “World Domination” in 2010 uit en bereidt zich nu voor om zijn nieuwe album op 29 mei 2011 uit te brengen.

Over: AVION BLACKMAN
Avion Blackman, lid van de band ‘christafari’, komt met een geluid omschreven als een mengsel van reggae, volk, aanbidding, wereld, soca, r&b en neo-soul. Deze awardwinnende artiest is momenteel op een uitgebreide wereldtournee in de promotie van haar tweede album ‘Sweet Life’. Haar album is een kruizing tussen de Wailers en Sade met een stedelijke flair.

Met prachtige teksten en haar vocale oprechtheid brengt Avion emotionele nummers naar voren. Een lust voor de oren en bevredigend voor de ziel.

http://www.youtube.com/watch?v=UKfLWJwZA6M

More information

  • Date:  30 APRIL, 2011
  • Artists: MONTY G & AVION BLACKMAN (Christafari) and MANY MORE LIVE IN CONCERT
  • Time:18:30 – 23:00
  • VVK.:  15 Euro (EX FEE) / DOOR: 20 Euro
  • Locatie: KANDELAAR 3e ETAGE
  • BIJLMERDREEF 1239
  • 1103 TX
  • AMSTERDAM

More info Queen Haddassa Explosions


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*