Natty King geeft exclusief optreden in Akhnaton, Amsterdam (Support act: Fullanny en Special Guest)

A.s. woensdag, 23 maart staat jamaicaanse zanger Natty King in de amsterdamse podia Akhnaton. Hij zal op deze avond samen met Fullanny, de talentvolle surinaamse reggae artiest uit Rotterdam en een SPECIAL GUEST uit JAMAICA op het podium staan en er ongetwijfeld een mooie avond van maken.

NATTY KING is een moderne Roots & Culture reggae artiest uit Jamaica, die bekend staat om zijn rechtvaardige en pacifistische teksten. In 2003 werd hij uitgeroepen als beste reggae artiest van Jamaica, won hij de World Music Awards (IRAWMA) in New York als ‘Best New Entertainer en won hij de Jamaica Federatie Music Award (JFM) voor de beste nieuwe zanger.

Zijn debuut album, ‘No Guns To Town’ werd geprodu-ceerd door de old-school DJ Trinity en uitgebracht in 2005. Hierop staan zijn twee grootste hits, ‘Mr Greedy’ en het titelnummer ‘No Guns To Town’.

In 2010 bracht hij zijn nieuwste album ‘Born to Be Free’ uit, geproduceerd door ‘The House of Riddim’ uit Oostenrijk. Dit nieuwe album staat vol met culturele one drop reggae en teksten van Natty King over onze samenleving en zijn worstelingen in het dagelijks leven.

‘Het album is zo sterk dat het een zware taak was om mijn bijzondere favorieten zoals ‘Slu U In The Open’, ‘Rootsman Chantin ‘en’ Fyah Bed’ te kiezen omdat elk liedje wel een speciale vermelding verdient. ‘Born to be Free’ is zeker een van de betere roots & culture reggae albums om als liefhebber te bezitten’, aldus de legendarische Britse selector Dave Rodigan.

Natty King is een zanger met een geweldig krachtig stemgeluid die met zeer veel gevoel de betekenis van zijn liedjes overbrengt op de luisteraar. Het zijn stuk voor stuk krachtige geconstrueerde reggae riddims welke allemaal iets unieks bieden voor de luisteraar.

Na 2 jaar is Natty King opnieuw in Amsterdam om zijn nieuwste album “Born to Be Free” tijdens zijn Europese tour te promoten. Als echte reggae liefhebber mag je dit optreden van deze Rastafari zanger Natty King uit Jamaica niet missen.

Het optreden is op 23 maart 2011 in Akhnaton (www.akhnaton.nl), Nieuwezijds Kolk 25, Amsterdam samen met 90 DEGREE SOUND en support-act FULLANNY. Kaartjes kosten € 12,- tot 22.00 uur en daarna € 14, -. Deuren zijn open vanaf 21.00 tot 02,00 uur en Showtime is stipt om 22.00 uur. Slechts 1 show in Nederland!!!!!!

Zorg dat je op tijd bent want het gaat lekker druk worden. De eerste show begint ook echt om 22.00 uur en alle artiesten zullen kort na elkaar optreden. Ook de SPECIAL GUEST is een grootheid in de hedendaagse reggae / dancehall scene dus zorg dat je erbij bent.

VIDEO

http://www.youtube.com/watch?v=KfRWukrvli8


1 Comments on this post

  1. Sander, geweldige promotie voor onze show! Its uplifting! Nuff Luv Edith

    Fred & Edith / Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*