Nieuw album “Diversity” voor Gentleman (NL)

Eindelijk is het dan zover! Meer nieuws over het langverwachte nieuwe album van Gentleman.

Op 9 April 2010 komt Gentleman namelijk met een nieuw album. Het album zal Diversity gaan heten en het zal zijn eerste album onder platenmaatschappij Universal Music gaan worden. Eerder heeft Gentleman al 5 albums uitgebracht. De albums Trodin On, Journey to Jah, Gentleman live, Confidence en Another Intensity.

Er wordt veel verwacht van het album Diversity. Dit mede omdat Don Corleone, een van de beste riddim maker van het moment het album grotendeels geproduceerd heeft. Ook zijn er al een aantal nummers te horen op Don Corleone’s live stream waar hij samen met Gentleman te zien is in de studio voor opnamens van het nieuwe album.

Twee weken voordat Gentleman zijn album uitkomt zal zijn eerste single van het album uitgebracht worden. Om welk nummer dit gaat is nog niet bekend. De exacte datum is 26 Maart.

Begin April start Gentleman samen met zijn nieuwe Evolution Band zijn europese tour en op 20 April zal hij een optreden geven in de Melkweg in Amsterdam. De kans is groot dat dit concert snel uitverkocht zal zijn dus koop je ticket snel.

Wil je de live stream van Don Corleone samen met Gentleman in de studio nog eens bekijken? Klik dan hier.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*