Nieuwe locatie voor Rototom Sunsplash (NL)

De nieuwe locatie van het Rototom Sunsplash festival 2010 is bekend. Benicassim, een dorp gelegen tussen Barcelona en Valencia aan de kust is de plek waar je op21 Augustus tot 28 augustus terecht kunt voor veel reggae, zee en natuurlijk een heerlijk zonnetje.

Benicassim ligt aan de oost kust van Spanje en is goed te bereiken met vliegtuig, trein, auto en boot. Het gebied in Spanje is goed voor 300 dagen zon in het jaar dus de ideale plek voor een groot reggae festival.

Op het Rototom Sunsplash 2010 festival zullen vier podia’s zijn. De Free Yards, Showcase Area, Dancehall stage en de Mainstage.

Vooral bij de Dancehall stage, waar je de gehele dag tot in de late uurtjes kan genieten van top dancehall dj’s en internationale dancehall artiesten en op de Mainstage waar natuurlijk alle top reggae en dancehall artiesten van over de hele wereld zullen optreden valt er 8 dagen lang veel te genieten.

Afstand vanaf belangrijke steden

  • Utrecht: 1782 km ( tijdsduur met auto ongeveer 16 uur )
  • Amsterdam: 1816 km ( tijdsduur met auto ongeveer 16 uur )
  • Rotterdam: 1756 km ( tijdsduur met auto ongeveer 15,5 uur )
  • Brussel: 1617 km ( tijdsduur met auto ongeveer 14,5 uur )
  • Barcelona: 280 km ( tijdsduur met auto ongeveer 2,5 uur )
  • Valencia: 87 km ( tijdsduur met auto ongeveer 1 uur )

Zie op deze link een plattegrond van Spanje met daarop de nieuwe locatie van Rototom Sunsplash 2010.

Op de vernieuwde homepage van Rototom vind je natuurlijk meer informatie. De organisatie zal de site elke week uploaden en dan zal er ook meer bekend gemaakt worden over de artiesten die er komen optreden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*