Nieuwe Oogst presenteert debuutalbum Rass Motivated op 11 september

Op 11 september aanstaande released het veelbesproken Rotterdamse talent van Nieuwe Oogst, Sherandell Maynard, beter bekent als Rass Motivated, zijn nieuwe reggaealbum `First light`.

Samen met diverse special guest waaronder KaliBwoy, beloofd het een warme avond met aanstekende riddims te worden.
Rass Motivated omschrijft zijn eerste wapenfeit zelf als het begin van ‘many more to come’ en een voorproefje van zijn creativiteit! Over de titel ‘first light’ vertelt hij het volgende: “In Jamaica duiden ze de volgende ochtend aan met ‘first light’. Ik wil muziek maken voor de dag van morgen, voor de toekomst en de volgende generatie die nog een kans hebben om goed te leven en goeie keuzes te maken ter verbetering van onze wereld”. Op ‘First light’ staan zeven krachtige nummers, die verhalen vertellen over diverse onderwerpen zoals liefde, verwarring en zelfs dood. De nieuwe single van Rass ‘I’m Dead’ zal tevens aanstaande zondag in première gaan. Voor de trailer:

FLASHMOB
Aanstaande vrijdag zal Rass Motivated en anderen op geheel eigen wijze de Rotterdamse binnenstad laten genieten van hun enthousiasme en liefde voor muziek. Tussen 19.00 en 20.00 uur dient de koopgoot in de gaten te worden gehouden.

Rass Motivated
First Light EP release party

Special guest performances by:
Kalibwoy, Waxfiend, MBA, dj Vicious,
J-mi & Chantalot, dj Darkhot, Young Cashino,dj Captain Black

Waar: Nieuwe Oogst | Maashaven zuidzijde 20, Rotterdam
Wanneer: 11 september 2011
Deur open: 19.00 uur | aanvang: 20.00 uur
Tickets: € 5,00 verkrijgbaar aan de deur

SOURCE


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*