Rub-a-Dub-Club Afterparty na Alborosie in Paradiso

Op 15 april a.s. is het eindelijk weer tijd voor de vintage reggae en dancehall sounds van de Rub-A-Dub Club. Na het concert van Alborosie nemen Riddim Shower en Ovadoze Movement weer bezit van de kelder van Paradiso, voor een vette old school dancehall session inna rub-a-dub stylee!

In samenwerking met Paradiso geeft Rub-A-Dub Club combitickets weg voor Alborosie en Rub-A-Dub Club. Volg ons op Twitter of vind ons leuk op Facebook. Donderdag 14 april verloten we kaartjes onder al onze volgers op Twitter en Facebook fans, dus als je er twee wilt winnen, Come Follow We Now!

Rub-A-Dub Club is de reggae en dancehall clubavond in Paradiso waarbij het zwaartepunt ligt bij de Jamaicaanse muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90 en waarbij de sfeer van de ‘good old days’ wordt terug gebracht.

De afgelopen jaren zijn reggae en dancehall flink veranderd en steeds sterker beïnvloed door hiphop en r&b, waardoor reggae en dancehall steeds verder verwijderd zijn geraakt van de oorspronkelijke Jamaicaanse sound. Rub-A-Dub Club is er voor de liefhebbers van deze sound, maar ook voor de mensen die graag de roots van reggae en dancehall willen (her)ontdekken, want op een Rub-A-Dub Club avond zul je de nodige classics voorbij horen komen.

Ovadoze Movement is geen onbekende in de Nederlandse reggaescene. Ze speelden onder meer in De Effenaar, Nighttown, Paradiso en Melkweg en waren de support sound voor grote reggae acts als Sizzla, Beres Hammond, Morgan Heritage en Ziggy Marley. Ovadoze selector Danny Pepperseed kun je daarnaast elke woensdagavond met zijn Dancehall Vibes radioshow horen op Stadsradio Helmond. Tijdens Rub-A-Dub Club kun je van Ovadoze Movement een strakke classics selectie verwachten uit hun enorme platencollectie.
Meer info over Ovadoze Movement .

Het Amsterdamse Riddim Shower Hi-Fi Power speelt al in Paradiso sinds de 90s en is één van de weinige soundsystems in Nederland die ook daadwerkelijk over een eigen soundsystem set beschikken. Hun trackrecord is te lang om hier te noemen: Jumbo, Joshwa Kouadio & Ronaldo hebben gezamenlijk meer dan 75 jaar ervaring met radio en soundsystem. De flinke platencollectie van Riddim Shower zal uit de kluis worden gehaald voor Rub-A-Dub Club, dus niceness guaranteed.
Riddim Shower is elke dinsdagavond te beluisteren met hun radioshow It’s Riddim Shower Time op Stads FM in Amsterdam

Meer info over Riddim Shower
Meer informatie over Rub-A-Dub Club
Volg @rubadubclubNL, @riddimshower en @dannypepperseed op Twitter voor de laatste updates over Rub-A-Dub Club


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*