SPECIAL: MARLEY MOVIE NIGHT

[DUTCH]

Op dinsdag 5 juni a.s. zal World A Reggae Entertainment, in samenwerking met de Jamaica Tourist Board en AnnexCinema in Woerden een speciale Jamaicaanse/Reggae avond organiseren rondom de nieuwe Documentaire ‘MARLEY’.

Live Performance
Voorafgaand aan de film en in de pauze zal ‘Joggo’ optreden en in de pauze kan er worden genoten van Jamaicaans georiënteerde hapjes. Natuurlijk zullen er, wanneer de film niet draait pure Reggae Tunes in de bioscoop te horen zijn.

De Marley film is de laatste weken veelvuldig in de media aanwezig geweest en de kritieken waren lovend. Of zoals de Zanger Waylon aangaf in het Tv-programma De Wereld draait door “Iedereen die een beetje menselijkheid wil leren, moet deze film zien”.

Over de film:
Bob Marley – één van de meest geliefde internationale iconen van de twintigste eeuw, muzikant met een boodschap en bekend over heel de wereld. Zijn muziek overstijgt cultuur en taal en is in de wereld van vandaag nog net zo krachtig als toen hij nog leefde. Gesteund door Marley’s nabestaanden heeft Oscarwinnende regisseur Kevin Macdonald deze muzikale biografie over de reggaegrootheid gemaakt. Macdonald kreeg toegang tot de privéarchieven van de familie Marley, waardoor hij een prachtige muzikale documentaire kon maken over de zanger, die op 11 mei 1981 op 36-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker.

Datum: 5 juni 2012
Entree: € 12,50 p.p. inclusief Jamaicaans hapje (Original Hot Patty)
Ontvangst: 19:30 Aanvang film: 20:15
Locatie: AnnexCinema Woerden, Rosmolenlaan 1, Woerden

RESERVEER NU 

Wilt u meer weten over de film of over Jamaica bezoek dan eens:

Filmrecensie over ‘Marley, de documentaire’

Jamaica Tourist Board Nederland

AnnexCinema website 

In de week van 31 mei tot 6 juni zal de film ook in het reguliere filmprogramma te zien zijn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*