State Awards komen eraan! Stem op KaliBwoy en Ziggi Recado! (NL)

Dutch Language

Het was me het ritje wel. Maar ze zijn uitgedeeld, de 55 nominaties in de 11 verschillende categorieën van de State Awards van 2011. Je kan nu stemmen op jouw favoriete artiesten! Dit jaar verhuist de awardshow naar de Nieuwe Oogst in Rotterdam alwaar het de tweede editie van Buma Rotterdam Beats zal openen.

Per categorie kan er op één genomineerde gestemd worden. Bevestig zodra je klaar bent je stem! Je zult na je bevestiging op de site en het invullen van je gegevens een e-mail bericht ontvangen waar je een laatste keer moet bevestigen door middel van het klikken op de toegezonden link. Na deze bevestiging zijn je stemmen definitief en kan je ze niet meer aanpassen.

Het stemmen zit er bijna op. Tot 1 november heb je de kans nog om jouw stem uit te brengen op je favoriete artiesten en muziek van het afgelopen jaar hier op www.stateawards.nl. Om dit nog even onder de aandacht te brengen reden we onlangs in een Hummer het Leidseplein in Amsterdam en het Schouwburgplein in Rotterdam op. HydroBoyz en NoizBoiz zetten voor een paar minuten die steden op z’n kop. Aaron van Valen reed mee met een camera’tje, kijk maar:

Breng je stem hier uit


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*