CLOSED: Free Tickets: Tony Rebel en Queen Ifrica – Tivoli / Melkweg

De Jamaicaanse reggaezangeres Ventrice Morgan, beter bekend als Queen Ifrica, is van alle markten thuis: met haar soepele, warme stem combineert ze dancehall, r&b en rootsreggae tot een goed in het gehoor liggende, eigen sound.

Talentenjacht
In 1995 is het publiek voor het eerst bekend geraakt met de Jamaicaanse toen zij meedeed aan een talentenjacht. Deze ervaring leidde ertoe dat zij zich in 1998 aansloot bij Tony Rebel’s Flames Crew waarmee ze regelmatig op de grote podia en festivals te zien was. Vandaag de dag treedt Queen Ifrica nog steeds op met mentor/producer/zanger Tony Rebel. Samen zijn ze een aanstekelijk duo, met de altijd vrolijke Tony Rebel als aanjager.

Uitgesproken mening
Queen Ifrica heeft een uitgesproken mening en gaat ook in haar songteksten serieuze onderwerpen (zoals incest, in het nummer Daddy) niet uit de weg. Over het proces van nummers schrijven zegt ze zelf: ‘Als je een nummer schrijft heb je een connectie met de songtekst en het ritme zorgt ervoor dat je de muziek begrijpt.’ Maar bovenal wil ze nummers maken die goed in het gehoor liggen. Geef het op voor de Fyah Muma!

In het kort:
Locatie: Tivoli de Helling
Datum: woensdag 27 juli
Zaal open: 19:30
Aanvangstijd: 20:30
Entreeprijs: €21,50,-

Locatie: Melkweg
Datum: donderdag 28 juli
Zaal open: 20:00
Aanvangstijd: 21:00
Entreeprijs: €20 + lidmaatschap

Vrijkaartjes winnen? WorldaReggae geeft in samenwerking met Tivoli en de Melkweg 2×2 vrijkaartjes weg. Wil jij kans maken op 1×2 vrijkaartjes? Mail dan snel naar info@worldareggae.com en vertel waarom jij dit concert niet wilt missen. Vermeld in de mail duidelijk om welk concert, in welk podia gaat.

Actie loopt tot 22 juli 20111


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*