Ziggi Recado brengt eerste single met videoclip van nieuwe album uit

Vanaf donderdag 17 februari 2011 is de eerst single met videoclip van het  nieuwe album van Ziggi Recado online op YouTube te bekijken. Het nieuwe album heet “Ziggi Recado” en moet op 18 april uitkomen. Het is de eerste release van zijn derde studioalbum.

De nieuwe single “Get Out” is een verfrissende reggae track waarin Ziggi Recado zingt over de grote verschillen tussen hem en zijn geliefde. Samen met the Renaissance Band heeft Ziggi Recado hard gewerkt aan dit nummer en het resultaat mag er wezen. Hij is eind vorig jaar samen met zijn band naar Senegal gevlogen om de videoclip op te nemen. Tevens gaven ze hier ook een optreden op het Festival Mondial Des Arts Negres. “Een geweldige ervaring” aldus Ziggi Recado.

2010 is een wat rustiger jaar maar erg succesvol jaar geworden voor Ziggi Recado. Hij heeft in 2010 een zoontje kunnen verwelkomen in zijn gezin en stook hier veel tijd en energie in. Ook had Ziggi wat minder shows als de jaren ervoor en heeft dus genoeg tijd gehad om zich volledig te focussen op zijn nieuwe album. Sander Nesta van WorldaReggae kreeg op tweede Kerstdag een exclusieve preview van het album en was erg onder de indruk van de nieuwe sound van Ziggi Recado. “Het nieuwe album van Ziggi zal internationaal veel aandacht krijgen, het is een nieuwe sound van Ziggi met een mix van Reggae, Rock, Pop en Hip-Hop, dit album zal een grote aanwinst zijn voor de nederlandse reggae scene en bewijst hiermee dat hij bij de absolute reggae top hoort uit Europa” aldus Sander Nesta.

Op het nieuwe album staan ook een aantal geweldige samenwerkingen op met onder andere Etana, Mr. Probz, Maikal X en Pete Philly. Later natuurlijk meer nieuws over het nieuwe album van Ziggi Recado.  Over een aantal weken zal Ziggi Recado zijn tweede track online zetten en kan je nog meer genieten van de nieuwe vibes van Ziggi Recado die nog steeds is onder gebracht bij de Rock ‘n Vibes label van Mr. Rude.

VIDEO

http://www.youtube.com/watch?v=BwWzt0vR9e8


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*