Ziggi Recado maakt Amerikaanse debuut en brengt nieuwe videoclip uit

Maandag 6 juni wordt Ziggi Recado’s gelijknamige album wereldwijd uitgebracht door VP Records, ’s werelds grootste reggaelabel. De nieuwste single ‘Mary’ is vanaf diezelfde dag verkrijgbaar via iTunes en de bijbehorende videoclip is nu te zien op WorldAReggae.com.

Ziggi Recado is vandaag vertrokken naar New York en zal op zondag 5 juni daar het podium delen met o.a. Damian ‘Jr. Gong’ Marley, Freddie Mc Greggor, Capleton en Maxi Priest, tijdens het grote benefiet concert: Reggae4Japan. Dit concert wordt mede georganiseerd door VP Records. Ziggi Recado mocht als enige Europese act en grote belofte uit Nederland niet ontbreken.

Voor de wereldwijde release van Ziggi Recado op 6 juni zijn er 6 en 7 juni, twee persdagen volgepland in de stad die nooit slaapt: New York. Nadat Ziggi afgelopen week reeds vele Amerikaanse media telefonisch te woord heeft gestaan gaat hij dit nu in levende lijve doen.

Nadat Ziggi Recado’s derde studioalbum “Ziggi Recado” in april in Nederland uitkwam, zijn er louter lovende recensies geschreven door muziekcritici. Ook de eigen fanbase is lovend. Optredens bij o.a. De Wereld Draait Door en 3FM’s Giel Beelen, een coverartikel in tijdschrift Pleasure, diverse krantenartikelen, een eigen docusoap, single ‘Get out’ en The Green Tour (in samenwerking met partner The Bulldog™) vormden allen de voorbode op succes in eigen land.

In zowel de Nederlandse als internationale reggaescene is overweldigend gereageerd op het nummer ‘Mary’, afkomstig van het nieuwe album. Ziggi Recado besloot een videoclip op te nemen bij de track en deze uit te brengen als nieuwe single van het album. Deze is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar via o.a. iTunes.  Het album ‘Ziggi Recado’ is ook in Nederland nog te koop in de betere platenzaak.

Video

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*