CLOSED: Free Tickets: Anthony B live at Paradiso Amsterdam – 29 juni 2011

De Jamaicaanse reggaezanger Anthony B laat zich inspireren door Marley, Tosh en Wailers. Als lid van de Bobo Ashanti-afdeling van de Rastafari beweging heeft hij een sterk afrocentrische visie en draagt hij overtuigde sociale en politieke standpunten uit. In mei vorig jaar bracht hij de single ‘Sweet Jamaica’uit, over de erbarmelijke situatie waarin zijn land zich bevindt. Drie jaar na zijn debuut maakte hij al grote naam met hits als ‘Fire Pon Rome’, ‘Raid Di Barn’, ‘Rumour’ en ‘Repentance Time’. Anthony B maakte sinds die tijd al vijfentwintig albums, waaronder ‘Black Star’ (met bijdragen van o.a. Wyclef Jean en Snoop Dogg) en zijn allerlaatste: ‘Rasta Love’ waarop bijdragen van onder anderen Peter Tosh en Kymani Marley. Anthony B is befaamd om zijn zeer energieke live-optredens.

Na afloop van Anthony B. in de kelder van Paradiso: Rub-A-Dub Club met de beste roots reggae, rub-a-dub en dancehall classics uit de jaren zeventig, tachtig en negentig, met Ovadoze Movement & Riddimshower Hi-Fi Power.

Wil jij kans maken op 1×2 vrijkaartjes? Mail dan naar info@worldareggae.com en vertel waarom jij hierbij wilt zijn. Vermeld als titel: Anthony B live Paradiso. De 2 leukste mails verdienen 1×2 vrijkaartjes voor dit concert.

Deze actie loopt tot 23 juni 2011.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*