CLOSED: The Wailers live @ Patronaat, Haarlem (DUTCH)

Dutch Language

Samen met Bob Marley hebben The Wailers meer dan 250 miljoen albums verkocht. Naast hun baanbrekende werk met Marley hebben The Wailers het podium gedeeld met artiesten als Sting, Carlos Santana, Stevie Wonder, Burning Spear en Alpha Blondy. De band ontstond in 1969 toen Bob Marley, Bunny Wailer en Peter Tosh de broers van de Barret Brothers vroegen om samen een band te beginnen.

Geïnspireerd door Rastafari en met de wil om een groot publiek te bereiken combineerden ze reggae met rock en pop. Ze waren redelijk succesvol, maar toen Peter Tosh en Bunny Wailer er mee ophielden besloot Bob Marley solo verder te gaan, wat bijna het einde van The Wailers betekende. Hij vroeg echter de overgebleven Wailers om hem te begeleiden en de band bereikte zo een ongekende populariteit. Met nummers als ‘No Woman No Cry’, ‘Stir It Up’ en ‘Could You Be Loved’ hebben Bob Marley & The Wailers geschiedenis geschreven en reggae tot een wereldwijd populaire muziekstroming gemaakt. Vanavond in Haarlem dus, deze band – met dezelfde bezieling als altijd!

Voor het concert op woensdag 1 februari 2012 worden vrijkaartjes verloot. Deze actie zal iets anders zijn als dat je van ons gewend bent. Normaal kan je een mail sturen naar WorldAReggae en kiezen wij een winnaar. Dit keer hebben wij een samenwerking met Haarlems poppodium, Patronaat en met de radioprogramma’s “The Goodmorning Show” en ” The Roots and Culture Show”. 

Wil jij kans maken op vrijkaartjes dan vragen wij jullie om op de volgende dagen te luisteren naar de radioshows en daar kan je horen hoe jij deze kaartjes kan winnen. De actie start op woensdag 18 januari 2012.. De radioshows worden gehost door Empress Donnalee & RedLion.

The Goodmorning Show
Elke woensdagochtend van 06.00 – 10.oo uur op  www.salto.nl  ( click on listen Razo live)  en via de kabel op 105.2 en 103.8 via de kabel (Haarlem)
Elke zaterdag van 17.00-19.00  ” Let’s Be Irie”on www.salto.nl ( click on listen Razo live)

The Roots and Culture Show
Elke donderdag avond van 20.00-22.00 op www.radiomart.nl The Roots and Culture Show

Voor meer informatie over het concert van The Wailers live in Patronaat, Haarlem op woensdag 1 februari klik je hier.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*