CLOSED – FREE TICKETS: Rotterdam Reggae Festival 2011

UPDATE: De vrijkaarten actie is verlopen, de Winnaars zijn op de hoogte gesteld. Dank voor jullie reacties. Try again next time!

Zoals je reeds hebt kunnen lezen vindt er  Zondag 24 april in Ahoy Rotterdam een van de grootste reggae / dancehall festivals van het jaar plaats, het Rotterdam Reggae Festival 2011. Op dit festival, georganiseerd door 1st Priority Entertainment,  zullen jamaicaanse top artiesten als onder andere Vybz Kartel, Jah Cure, Duane Stephenson, Richie Spice, Chaka Demus & Pliers, Elephant Man en aanstormend talent als KaliBwoy, Gappy Ranks, Rass Motivated en de Antilliaanse hitformatie Punky Donch komen optreden.

Deze week, van maandag 11 april tot vrijdag 15 april is het Rotterdam Reggae Festival Week op Worldareggae.com.

Vijf dagen lang zullen er elke dag 1×2 vrijkaartjes verloot worden en zal er elke dag een video drop van een van de optredende artiesten op de website verschijnen.

Wil jij kans maken op 1×2 vrijkaartjes? Ga dan snel naar onze Facebook Pagina en klik op de Vind ik Leuk Button. Mail vervolgens naar info@worldareggae.com en vertel waarom jij hierbij wilt zijn. Vergeet niet je voor- en achternaam in de mail te vermelden.

De vijf personen die 1×2 vrijkaartjes winnen zullen dit volgend weekend persoonlijk te horen krijgen in hun mail..

Meer informatie over het Rotterdam Reggae Festival 2011 vind je op deze link

http://www.youtube.com/watch?v=-KckjailDag


1 Comments on this post

  1. really wanna go with my girls!!

    mimi / Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*