Tonight: Ziggi Recado Listening Session at Live on the Low – Amsterdam

Reggae artiest Ziggi Recado is  druk bezig met het promoten van zijn nieuwe album “Ziggi Recado” die op vrijdag 15 april uit zal komen. Speciaal voor dit album zal er een album release party zijn op deze vrijdag in de Melkweg in Amsterdam.

Ziggi Recado heeft onlangs zijn eerste single “Get Out” van het nieuwe album uitgebracht en hij krijgt positieve reacties hierop. Ziggi toont ook aan dat hij erg gegroeid is als artiest en probeert behalve reggae ook andere invloeden in zijn muziek te verwerken. Op het nieuwe album hoor je naast reggae invloeden ook pop, jazz, hip-hop en een beetje rock.

Voor een select gezelschap geeft Ziggi Recado vanavond in WINSTON KINGDOM een luistersessie. Tijdens deze luistersessie zal Ziggi Recado uitgebreid ingaan op de betekenis van de nummers op het album en zal hij ook een aantal nieuwe tracks voor het eerst in Nederland live ten gehore brengen.

Naast Ziggi Recado en de Renaissance band zullen er ook support acts zijn van Maikal X, Lyrical, Mr. Probz en Pete Philly. Verder zullen ook de bekende DJ’s van de DUTCHYARD crew aanwezig zijn om de rest van de avond te voorzien van muziek.

Wil jij deze exclusieve setting niet missen van Ziggi Recado? Kom dan vanavond vanaf 21.30 uur naar:

Winston Kingdom
Warmoesstraat 123

Aanvang: 21.30 uur
Eind: 04.00 uur

De luistersessie van Ziggi Recado begint om 22.00 tot  23.00 uur.

ENTREE: 7,50 Euro (Voor 23.00 kost een kaartje slechts 5,00 Euro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*